Trump puszta kézzel is szembe szállt volna az ámokfutóval

Donald Trump akár fegyver nélkül is szembeszállt volna a floridai ámokfutóval – legalábbis ezt állítja az amerikai elnök. Nemzetközi lapszemle.

Donald Trump berohant volna abba a floridai iskolába, ahol 17 embert mészárolt le egy ámokfutó – jelenti a BBC. Az amerikai elnök ezt azzal kapcsolatban jelentette ki, hogy egy videofelvétel szerint a seriffhelyettes az iskola előtt várakozott, miközben bent a fegyveres lövöldözött. Trump azt mondta, ő még fegyver nélkül is azonnal bement volna az iskolába, hogy szembeszálljon a támadóval.

A kínai vezetés eltörli az elnökökre vonatkozó két terminusos korlátot, így megszűnik Hszi Csin-ping hatalmának korlátja – erről a brit Guardian ír. A baloldali brit lap által megkérdezett szakértők szerint a legfelsőbb döntéshozó szerv, a kínai kommunista párt központi bizottságának bejelentése azt jelenti, hogy a jelenleg 64 éves elnök nézetei határozzák majd meg a világ második legerősebb gazdasági és katonai hatalmát az elkövetkező évtizedekben.

Részegen randalírozott egy repülőjáraton az Oszama Bin Ladennel végző amerikai kommandós – írja a Daily Mail. A brit bulvárlap úgy tudja, Rob O’Neill már ittasan szállt fel a Dallasba tartó járatra Nashville-ben, ahol durván kiabálni kezdett az egyik légiutas kísérővel. Az ex-kommandóst, aki 2011-ben tagja volt a terroristavezér elleni akciónak, rendőrök kísérték le a repülőről.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »