Trump: November 8-a lesz az új Függetlenség Napja

Az elnökjelölt szerint keresztúthoz érkezett az Egyesült Államok és polgárai a választás napján döntenek arról merre tartson az ország.

A számvetés pillanatának nevezte az amerikai elnökválasztás napját floridai beszédében Donald Trump. Az amerikai elnökjelölt kifejtette, hogy a „Clinton gépezet” a hozzá lojális médián keresztül dolgozik, és háborút hirdetett. Trump szerint nem csak ellene, hanem azok ellen az amerikai emberek ellen viselnek „háborút”, akik szeretnék visszaszerezni a befolyásukat a kormányzat felett, hogy az igényeikre és érdekeikre tekintettel vezessék az országot, és ne csak a vállalati támogatók és a nemzetközi elit szája íze szerint – olvasható a breitbart.com-on.

Donald Trump beszédében a médiával kapcsolatban kifejtette továbbá: „a sajtó ezen szereplői már régen eltávolodtak az igazi újságírástól. Ők csak egyfajta politikai hozzáállást fogadnak el, amely a lobbisták és a pénzügyi szervezetek érdekeit szolgálja. Politikai programjuk nem az emberek érdekeit tartja szem előtt, hanem csakis a saját magukét. (…) Ez a politikai-gazdasági réteg és a médiája irányítja ezt a nemzetet – ismerjük az eszközeiket. Bárkit, aki megkérdőjelezi a nézeteiket élből szexistának, rasszistának, idegengyűlölőnek, erkölcsileg elfajzottnak minősítik” – fejtette ki hallgatóságának az elnökjelölt.

Ellenfelével kapcsolatban kijelentette, hogy: „az egyetlen dolog, ami Hillary Clinton esélyeit életben tartja, az a sajtó. A média nélkül ő egy abszolút nulla.”

Hozzátette: „és most az a cél, hogy megválasztassák Hillary Clintont elnöknek, mindenáron, bármi áron – nem számít nekik, hogy közben hány életet tesznek tönkre. Számukra ez egy háború és semmi nem korlátozza őket. De mi harcolunk a nemzet túléléséért, az utolsó esélyünk ebben a háborúban a választás napján jön el.”

A függetlenség napja elérhető közelségbe került, és november 8-a lesz az – zárta beszédét az elnökjelölt.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »