Trump Moszkvában is kihúzta a gyufát

Trump Moszkvában is kihúzta a gyufát

Donald Trump már Oroszországban is kiütötte a biztosítékot – írja a Reuters a Kreml szóvivőjének elmondásai alapján.

Dimitrij Peskov egy telefonkonferencián közölte az újságíró gárdával, hogy ő személy szerint látta a klipet, azt viszont még nem tudja, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnöknek volt-e már szerencséje végignézni a kis videót. A szóvivő mindenesetre leszögezte, hogy negatív érzések kavarognak az orosz kormányban a felvétel üzenetével kapcsolatban.

"Nyílt titok, hogy Oroszország démonizálása egy rég bevált amerikai módszer a választásoknál. Őszinte sajnálattal fogadtuk az amerikai véleményt, és reméljük, hogy a választások során többször nem fordul elő hasonló eset" – közölte.

Az említett Instagram-üzenet rövid videórészletek összevágásából áll, először a dzsúdótudását bemutató Putyin fekteti vállra ellenfelét, majd egy fegyverrel fenyegetőző dzsihadista fenyegeti meg a nézőt. Később Hillary Clinton demokrata elnökjelölt-aspiráns ugatása látható-hallható, akit egy rajta kuncogó Putyin követ.

(Reuters – Híradó)

Korábban írtuk:

Donald Trump: Putyin legalább vezetőként viselkedik, nem úgy, mint ahogyan ez nálunk van

"Oroszország és az Egyesült Államok képes lehet együttműködni" – Putyin kedvenc elnökjelölt-aspiránsa megköszönte a dicséretet


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »