Trump már visszamehetne a Twitterre, de nem akar

Elon Musk megszavaztatta a Twitter felhasználóit arról, visszaengedje-e a volt elnököt, őt viszont nem érdekli, hogy mellette döntöttek. 15 milliónál valamivel több felhasználó gondolta úgy, hogy leadja szavazatát Trump mellett vagy ellen: kis többséggel, a szavazatok 51,8 százalékával végül az exelnök visszaengedése mellett tették le voksukat a felhasználók – írja a CNBC.

„Az emberek voksoltak, Trump fiókját helyreállítjuk” – summázta Elon Musk. Donald Trump 2021 január nyolcadika óta nem tud bejegyzéseket közzétenni a Twitteren. 88 millió követője volt akkor, amikor megírta utolsó bejegyzését arról, hogy nem megy el Joe Biden elnöki beiktatására – írja a CNBC.

Hírdetés

A fiók visszaállítása után máris új követőket szerzett, de úgy tűnik, Trumpot hidegen hagyja a dolog. Amikor megkéredzték arról, visszatér-e a Twitterre most, hogy megteheti, úgy fogalmazott, nem lát okot arra, hogy ezt tegye. Inkább megmarad saját platformjánál, a Truth Socialnél, melyet akkor alapított, amikor a Twitter elérhetetlenné vált számára. Saját elmondása szerint ez a közösségi oldal fenomenálisan teljesít. 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »