Trump győzni fog, ha nem megvásárolható, ha nem megzsarolható, és ha nem ölik meg

Mivel Trump nem zsidó pénzeken kampányol (ezeket visszautasította!!!) úgy néz ki a Trump-csapat engedi az esélyes Hillary Clintont csőbe futni. Reméljük így még sok csontváz kibukhat a Clinton család 7 lakattal lezárt  szekrényéből. Ezek közül vegyünk ki csak néhányat (a sok csontváz közül), melyek részben, érdekes módon, “elkerülik” a fősodrú média figyelmét (értsd: agyonhallgatják!!!):

-Hillary Clinton leszbikus lett; ez a gyanú rég tartja magát; de homoszexuálisnak lenni ma már büszkeség, mégpedig “meleg büszkeség”! Csak be kell írni a google.com képkeresőbe és özönleni fognak a képek: Hillary Clinton lesbian!-A Clinton család sátánista; szintén csak be kell írni a keresőbe és jönni fognak a képek, amint a sátánisták jelét mutatják az ujjaikkal, ily módon üzenve a köreiknek, meg mindenkinek, aki ezt érti!-A legnagyobb titkot is fellebbentették most. Trumpnak csak használnia kell az információt: Chelsea Clinton nem Bill Clinton lánya!!! Azt is tudják, hogy ki a Chelsea apja: Webb Hubbell !!! Ez annyira biztos, hogy Trumpnak csak nyilvánosan követelnie kellene egy DNA tesztet, amivel Hillary Clinton sátánista politikusnőt rendkívül kényelmetlen helyzetbe hozza a választók előtt, de nem a futtatói előtt, mert azok ezeket a dolgokat jól tudják és zsarolásra használják! Mindhiába próbálták Chelsea rendkívül erősen megmutatkozó zsidó faji jellegeit számos plasztikai sebészeti műtéttel eltüntetni (lásd képgalériánkat!).Véleményem az, hogy az amerikai politikában, amennyiben ezt Trump továbbra is erőteljesen akarja, -és nem megzsarolható és nem megvásárolható, és ki sem lövik, mint Kennedyt-,  tősgyökeres változás fog bekövetkezni. Ehhez elég, ha továbbra is támogatja az amerikai hadsereget és a fegyveripart (ezt teszi is!) és APRÀDONKÉNT ELŐVESZI A FENT FELSOROLT TITKOKAT ÉS KIBUKTATJA ŐKET, MINT CSONTVÁZAKAT, VAGY OSZLÓBAN LÉVŐ BÜDÖS HULLÁKAT A CLINTON CSALÁD HÉTPECSÉTES SZEKRÉNYÉBŐL.  Szégyen és gyalázat, hogy az Amerikában kialakult zsidó PT (Párhuzamos Társadalom) nemképes tagjai közül tisztességes és becsületes tagot felépíteni és magas politikai pozícióba juttatni. De ugyanúgy szégyen és gyalázat lehetne a magyarországi PT tagjainak, hisz 1990-ben képesek voltak, -az aljas paktumukkal a háttérben-, egy patkányt a magyar köztársasági székbe juttatni: Göncz Árpádot, akit 1956 után az 56-os politikai foglyok spiclijeként, börtön besúgójaként, fogolytársai patkánynak neveztek. Hisz a közmegvetett besúgok között is a legalja a börtön besúgó, a patkány!De a zsidó PT tagjaira ez jellemző, ilyenek ők: börtön besúgó patkányok, sátánisták, élősködők, minden pozitív emberi tulajdonság hiányában uralkodni vágyó erkölcstelen feltörekvők! Egyszóval: cionisták!!!Néhány link a képgaléria mellé támogatásként:http://www.thepoliticalinsider.com/huge-scandal-chelsea-isnt-bill-clintons-daughter/http://letsrollforums.com//bill-and-hillary-clinton-t30237.html?s=41f6ec3a23c04da20d72839888a52a8e&Video, melyben Chalsea Clinton származásáról csevegnek (angol nyelven, angol felirattal):Larry Nichols a Clinton dinasztia megalapításáról, avagy Chelsea félépítéséről (angol nyelven, angol felirattal):És ebben az ügyben összegyűjtött kis része a képeknek, a képgaléria!A cikket összeállította, mélységes utálkozás közbenTRANSYADMINNemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:Aktuális, cion-diktatúra, CIONIZMUS, Európai Egyesült Államok, Külföldi sajtó, Valóság Tagged: A Cionista Gyarmatokról, amerikai hegemónia, cionisták, CIONIZMUS, Clinton dinasztia, PT (párhuzamos társadalom), USA stratégiai hazugságok


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »