Trump befeküdt a cionista multimilliárdosnak – Csak a pénz számít

Sheldon Adelson keményvonalas cionista multimilliárdos bejelentette: százmillió dollárral támogatja a republikánus elnökjelölt, Donald Trump kampányát. A jelentést a New York Times tette közzé. A cionista multimilliárdos eme adománya lehetővé teszi, hogy növekedjenek Trump választási esélyei.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Trump és Sheldon pénteken találkozott egy New York-i hotelben, ahol az amerikai elnökjelölt hitet tett Izrael biztonsága mellett. Adelson, aki erőteljesen támogatta Benjamin Netanjahu kampányát is, a trumpi hűségeskü után nyilvánosságra hozta támogatási szándékát. A multimilliárdos megfogalmazása szerint Donald Trump az amerikai identitás meghatározásának példája. Elkötelezettség és üzleti gondoskodás jelzi minden lépését. A keményvonalas cionista felhívta a figyelmet: lehet, hogy nem mindenkinek tetszik Trump stílusa vagy Twitter-üzenetei, de ennek az országnak egy erős végrehajtó vezetésre van szüksége, amely kitételnek Donald Trump teljes mértékben megfelel.

Adelson a Las Vegas Sands kaszinócsoport vezérigazgatója, a Forbes listáján a világ 18. leggazdagabb emberként szerepel. Az Izrael érdekeit képviselő cionista lobbi egyik támogatójaként is azért állt Donald Trump mellé, mert mind Marco Rubio, mind Ted Cruz elnökjelöltek nem váltották be a hozzájuk fűzött cionista reményeket. Sheldon Adelson ekkor fordult a republikánus Donald Trump felé, és miután megbizonyosodott az elnökjelölt hűségéről és elkötelezettségéről, százmillió dollárral támogatja kampányában.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »