„Transzformerek” – Putyin sem érti a gender-ideológiát

„Transzformerek” – Putyin sem érti a gender-ideológiát

Az oszakai G20-csúcs után tartott sajtótájékoztatók egyikén kérdezték LMBTQ-ügyekről Vlagyimir Putyint. Mindenek előtt szögezzük le, meglepő az az önteltség és jól szervezettség, amellyel az emberiségnek maximum összesen 10-20 százalékát kitevő kisebbségek (leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzszexuálisok) tematizálni képesek akár a világ 20 legjelentősebb államának tanácskozását is, és képesek azt a látszatot kelteni, mintha a világ egyik legfontosabb kérdése az lenne, hogy hol érzik igazán jól magukat a ritka szexuális beállítottsággal rendelkező emberek.

Oroszországot azért érik „nemzetközi kritikák”, mert a nemzetközi genderlobbi véleménye szerint Oroszországban és azon belül is csecsenföldön nem fordítanak kellő figyelmet a speciális nemi identitású „LMBTQ” emberekre. Magyarán azon a tájon megszólják, kiközösítik a homoszexálisokat. Nehéz lenne kikalkulálni, hogy Putyinnak pontosan mekkora erőforrásokat is kellene ahhoz mozgósítania, hogy minden földhöz ragadt csecsen „macsó” is megszeresse a „buzikat”. – Mission impossible. Mindenesetre vannak, akik a lehetetlent is elvárnák, főleg ha Putyinról van szó.

Hírdetés

Az orosz elnök a hozzá intézett kérdésre válaszolva elmondta, hogy neki személy szerint semmi problémája a speciális nemi érdeklődéssel, csak hát nem igazán tudja követni, hogy a genderideolgia szerint pontosan hogyan is kellene viszonyulnia a nemiség problémájához:

Nem mindenki vette jó néven az íróniát. A magyar lapok közül a 24.hu mutatta be a leglátványosabb kirohanást Putyin nyilatkozatáról írott cikkében:

„Homofób rezsim”. Elképesztő, mintha a világ tényleg kifejezetten a homoszexualitás körül forogna.  Ahogyan elképesztő az is, hogy a cikk szerzője elvárná, hogy mindenki a gender-ideológia nemiség fogalmának kifacsart, életszerűtlen, áltudományos („összezagyvált”) kereteiben gondolkodjon maga is. De ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mire is szolgálna egy genderszakon megszerzett diploma, ami a felvilágosultság akadémiai fellegvárába emelheti a homofil zseniket a kétbites (kétnemű) Putyinokkal és mezei ostobákkal szemben?


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »