Tragikus láthatás: meggyilkolta 14 és 16 éves lányait a „szerető apa” – a rendőrség már a holttestek megtalálása előtt is járt az aszódi lakásnál

Tragikus láthatás: meggyilkolta 14 és 16 éves lányait a „szerető apa” – a rendőrség már a holttestek megtalálása előtt is járt az aszódi lakásnál

Csütörtökön, este találta meg a rendőrség két tizenéves lány holttestét egy aszódi társasház egyik lakásában. A lányokat a saját apjuk gyilkolta meg álmukban, valószínűleg még 2022. május 20-án, azon a napon, amikor láthatásra érkeztek hozzá.

Hírdetés

A rendőrség állampolgári bejelentés alapján érkezett ki csütörtökön a lakáshoz, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A rendőrség ekkor már napok óta kereste a lányokat, édesanyjuk bejelentése nyomán.

A hvg.hu megkérdezte a hatóságot, hogy keresték-e a két gyermeket apjuknál korábban.

Válaszában az ORFK Kommunikációs Szolgálata azt írta, hogy „az elsődleges intézkedések a bejelentést követően megtörténtek. Az akkor ismert adatok alapján nem merült fel olyan körülmény, amely indokolta volna a lakásba történő erőszakos bejutást. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a sértettek ekkor már nem voltak életben. (…) A jelenlegi ismereteink szerint az elsődleges intézkedések megfeleltek a szabályoknak”. A szokásos rendőri mosakodás, a mundér úgynevezett becsületének „védése”, amit már jól ismerhetnek a Privátkopó olvasói. A magyar rendőrségnél önkritikátlanabb társaság aligha van a Földön.

A 14 és 16 éves lányai meggyilkolása után a férfi Adácson vonat elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg, de életben maradt (sajnos). Életveszélyes állapotban szállították kórházba, jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »