Tragikus baleset – kábítószert fogyasztott az autót vezető nő

Tragikus baleset – kábítószert fogyasztott az autót vezető nő

Tragikus közlekedési baleset történt április 24-én Csécs (Čečejovce) közelében, a Kassa-vidéki járásban. Az autóban ülő 29 éves utas életét vesztette. Beigazolódott a rendőrség gyanúja, hogy az autót vezető nő kábítószert fogyasztott. A sofőr vérében metamfetamint (pervitín), amfetamint és nikotint mutattak ki – tájékoztatott pénteken Lenka Ivanová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az előzetes vizsgálat eredményei szerint az Opel 30 éves sofőrje Makranc (Mokrance) és Buzita (Buzica) között, egy egyenes útszakaszon akart kielőzni egy kamiont, de a jármű megcsúszott, lesodródott az útról, az árokba zuhant, majd felborult és egy fának csapódott.

Hírdetés

„A helyszínelő rendőrök egy kézitáskát találtak az összetört kocsiban, amelyben zöld színű szárított növényt, két dohányaprítót, egy ismeretlen anyagot tartalmazó műanyag csövet, egy fából készült pipát és egy színes műanyagcsöveket tartalmazó fémdobozt találtak” – mondta Ivanová.

Még folyik a bizonyítási eljárás. Ha az összes eredmény meglesz, a szóvivő tájékoztatása szerint a nyomozó megteszi a vádemeléshez szükséges lépéseket.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »