Tragikus autóbaleset történt Kárpátalján (Fotók)

Augusztus 4-én a Kijev-Csap autóúton tragikus közlekedési baleset történt, melynek következtében meghalt egy ember.

Augusztus 4-én kijevi idő szerint 14 óra 24 perckor a kárpátaljai sürgősségi mentőszolgálathoz egy balesetről érkezett bejelentés. A karambol a Kijev-Csap autóút 718 kilométerénél történt, ahol egy Renault típusú teherszállító és egy Ford mikrobusz ütközött össze.

A baleset helyszínére riasztották az alsóvereckei (Nizsnyi Vorota, Volóci járás) állami tűzoltói mentőszolgálatot is – adta hírül a Zakarpatszkij Korrespondent.

A mikrobusz 31 éves női utasa a helyszínen életét vesztette, a 35 éves sofőrt pedig kórházba szállították. Mindkét áldozat lembergi lakos.

A hidraulikus berendezés segítségével a mentők kihúzták az autóroncsból a Ford sofőrjét, majd átadták az orvosoknak. Az Állami Sürgősségi Mentőszolgálat alkalmazottai szedték ki a nő holttestét is a roncsok közül.

Az ügyben tart a vizsgálat – jelentette a kárpátaljai Állami Sürgősségi Mentőszolgálat sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Közlekedési baleset történt Ungvár legforgalmasabb útkereszteződésébenTragikus baleset történt UkrajnábanSzabálysértő ukrán rendőrök okoztak balesetRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: halálos baleset, autóbaleset, baleset, közúti baleset, kékfény, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »