Trafikrablás bizonyos körökben menőnek számít

Mezőberényben, a Csabai úton, egy dohányboltban 2016. május 21-én 7 óra 40 perc körül egy “férfi” a bevételt követelte az eladótól. A kasszából sikerült kivennie több tízezer forintot, majd elmenekült. Ekkor érkezett a trafikhoz két vásárló, akik látták a távozó férfit. Mikor az eladó elmondta nekik, hogy mi történt, ők a rablás gyanúsítottja után futottak és feltartóztatták. Csak nehogy meghurcolják őket a libsi és cigány jogvédők.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Közben a bolt alkalmazottja értesítette a rendőrséget. A hívást követően perceken belül a helyszínre érkező rendőrjárőrök a 26 éves férfit előállították. Az eddigi információk szerint először 7 óra 15 perc körül ment be a dohányboltba, ahol vásárolt, majd távozott. Mikor visszament, azonnal a pult mögé állt és a bevételt követelte. A kasszát kinyitotta, a bankjegyeket pedig a nagyobb címlettől kezdve pakolta be a zsebébe.

Mikor a két vásárló feltartóztatta és visszavitte a trafikba, megtalálták nála az elrabolt pénzt. A battonyai L. T-t a Békési Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésével gyanúsítja és bűnügyi őrizetbe vette.

A rendőrség ezúton is köszöni a gyanúsítottat feltartóztató két férfi segítségét!

(Police.hu)


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »