Továbbra is marad a kánikula

Továbbra is marad a kánikula

Vegyes képet mutatnak a világ tőzsdéi, az olaj ára ismét növekedett. VG-reggel.

Ázsia erősödött

Pozitívan zárt Amerika

Emelkedéssel zártak a nyugat-európai piacok

Csökkent a BUX index értéke

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 86,52 pontos, 0,25 százalékos csökkenéssel, 34 963,19 ponton zárt szerdán. A részvénypiac forgalma 3,6 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.

Hírdetés

A globális kereskedelem szempontjából legjelentősebb két nyersolajkeverék, az északi-tengeri Brent és a nyugati féltekén irányadó West Texas Intermediate (WTI) ára egyaránt emelkedett csütörtök reggelre:

Erősödött a forint szerda este óta a főbb devizákhoz képest:

Egy euróért 1,17 dollárt kértek szerda reggel. A legelterjedtebb kriptodeviza, a bitcoin árfolyama a MarketWatch szerint 0,47 százalékkal erősödött szerda reggelre, így 8 221,47 dollárt ért.

Továbbra is marad a kánikula:

Csütörtökön a napos idő mellett már erőteljesebb gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, több tájegységünkön is kialakulhatnak elszórt záporok, lokális zivatarok, néhol felhőszakadás és jégeső sem kizárt. Sokfelé megélénkül az északias szél, de zivatarok környezetében erős, viharos lökések is lehetnek. Hajnalban 15-20, délután 28-32 fokot mérhetünk, de a zivatarokat követően átmenetileg visszaeshet a hőmérséklet.

A károsultak alig két százalékának fizetnek

Több mint kétszázezer nézőt várnak


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »