Tóth Gy. László: Történelmi választás

Európa sorsa még nem dőlt el, de a választás elkerülhetetlen: vagy folytatódik az eddigi szerencsétlenkedés, vagy a nemzeti megújulásokat követően létre jön a szuverén nemzetállamok Európája. „A muzulmánok beözönlését követő terrorakciók világossá tették, hogy Európa nemzetállamai kétfrontos harcra kényszerülnek: a muzulmán invázióval egyidejűleg az önfeladásra kényszerítő belső erőkkel is meg kell küzdeni.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A kozmopoliták, a nemzetellenes ideológiák megszállott képviselői, a hagyományos emberi közösségek bomlasztói, a tradicionális értékek tagadói, valamint az Egyesült Államokból – főként a George Soros által – pénzelt emberjogi aktivisták és a kisebbségek kultuszának terjesztői jelentősen csökkentik a kontinens szellemi-intellektuális védelmi képességét.

Az nem vitatható, hogy Európa az európaiaké. Az európai keresztény értékrend szerint a mostani helyzetre nem a muzulmánok gyűlölete a helyes válasz. Ehelyett minden migránst a legszigorúbb biztonsági ellenőrzésnek kell alávetni, és csak a valódi politikai menekülteknek és a keresztényeknek kell menedékjogot adni. A többieknek nincs keresnivalójuk Európában. Ez a kontinens a görög–hellén kultúrán és a római jogon alapul, keresztény értékrendet követő fehér emberek élőhelye. A mi kötelességünk e terület megtartása, védelmezése, ideértve az itt élő nemzetek sérthetetlenségének biztosítását is. A különböző etnikumok, civilizációk, vallások és kultúrák hosszan tartó békés egymás mellett élése nagyon szép elképzelés, de a gyakorlatban sehol sem működik. A történelem malmai megállás nélkül őrölnek.

magyar idők


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »