Tóth Bertalan gyenge eredményei miatt kellett Kunhalmi társelnöknek?

Az MSZP eddigi egyedüli elnöke, Tóth Bertalan „gyenge eredményei” miatt volt szükség arra, hogy társelnököt válasszanak mellé az MSZP szombati kongresszusán Kunhalmi Ágnes személyében – mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont-csoport vezetője hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Elmondta, a Nézőpont felmérése szerint az MSZP tavasszal már az 5 százalékos támogatottságot sem érte el, ami azt jelzi, hogy Tóth Bertalan elnöki „mérlege” gyenge.

„Talán azért, hogy őt újra lehessen választani, ezért egészítették ki egy társelnökkel, mert ugyanabban a helyzetben, ilyen gyenge eredményeket felmutatva nem lehetett megerősíteni a székében” – fogalmazott. Hozzátette, nagy változást nem hozott a társelnöki rendszer: mind a két vezetője az MSZP-nek, illetve a most megválasztott testülete is ugyanazt gondolja, hogy közös ellenzéki listát kell állítani.

Hírdetés

Mráz Ágoston Sámuel szerint Kunhalmi Ágnes nem „vezéregyéniség”, az MSZP programja pedig nem új, és erre már korábban sem voltak vevők a választók.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »