Toroczkai világossá tette a Jobbik álláspontját: "minden magyar ember menjen el szavazni, és szavazzon nemmel!"

Toroczkai világossá tette a Jobbik álláspontját: "minden magyar ember menjen el szavazni, és szavazzon nemmel!"

A Jobbik véleménye szerint a tömeges méretű illegális migráció valódi veszélyt jelent Magyarország és az európai civilizáció számára – mondta a párt alelnöke, aki minden választót arra buzdított, hogy vegyenek részt az október 2-i kvótareferendumon, és ott nemmel voksoljanak.

Toroczkai László csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, pártjuknak is meg kell szólalnia most, amikor a Soros Alapítvány által létrehozott Eötvös Károly Intézet is “beszállt a kampányba”, és arra buzdítják az embereket, hogy maradjanak otthon, vagy esetleg “igennel szavazzanak”.

Ásotthalom polgármestere úgy fogalmazott: a baloldal, a liberálisok és a Fidesz is pártpolitikai célokra próbálják felhasználni a népszavazást, a Jobbik számára viszont Magyarország az első. Hozzátette, “egész Európa, normális, még egészségesen gondolkodni tudó társadalma aggódva figyeli, hogy mi fog történni október 2-án Magyarországon, a népszavazáson”.

Amennyiben a referendum érvénytelen, vagy az igenek lennének többségben, az nemcsak Magyarország, de a kontinens és az EU jövőjére nézve is bajt jelentene – mondta a politikus, aki megismételte véleményüket, hogy a népszavazás bukása esetén a Fidesznek és Orbán Viktor miniszterelnöknek “a konzekvencia levonása után vissza kell vonulnia”.

(MTI)

Videó a sajtótájékoztatóról:

A Soros-féle Eötvös Károly Intézet propagandavideója:

A Jobbik népszavazási kampányvideója, amely hamarosan heteken át látható lesz a legnagyobb csatornákon:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flaszlo.toroczkai%2Fvideos%2F619393198241977%2F&width=480&show_text=false&height=270&appId

Korábban írtuk: A Jobbik szerint okafogyottá válhat a népszavazás, és megint Orbán lemondását követelik


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »