Toroczkai megvédi Ásotthalom hagyományait

Toroczkai megvédi Ásotthalom hagyományait

Toroczkai László, a Jobbik alelnöke, Ásotthalom polgármestere Facebook-on üzent a magyar önkormányzatoknak: ha tényleg meg akarják védeni az országot a migráció és a “szélsőséges liberalizmus vadhajtásaitól”, akkor vegyék át a jobbikos település preventív célú intézkedéscsomagját.

Toroczkai a közösségi médiában adta hírül, hogy Ásotthalom képviselő-testülete megszavazta öt pontból álló intézkedéscsomagját, ami az alábbi tilalmakkal védi a település értékeit:

A nagyközségben nem épülhet a mecset, vagy olyan egyéb vallási építmény, amely kisebbítené a meglévő katolikus templom jelentőségét.

 • Tilos lesz közterületen a müezzin tevékenység folytatása.
 • Innentől tilos a burka, nikáb és csador, valamint a burkini viselése.
 • Tilos lesz közterületen olyan jellegű propaganda-tevékenységet folytatni, ami a házasság intézményét nem egy férfi és egy nő között létrejött életközösségként mutatja be.
 • Végül tiltani fognak minden olyan közterületi propaganda-tevékenységet, ami a családi kapcsolat alapjaként nem a házasságot, illetve a szülő-gyermek viszonyt ismeri el.
 • A bejegyzés itt olvasható teljes terjedelmében:

  Az alaptörvény-módosítás körül kialakult parlamenti patthelyzetnek én az első pillanattól kezdve csupán külső szemlélője…

  Közzétette: Toroczkai László – 2016. november 23.


  Forrás:alfahir.hu
  Tovább a cikkre »