Toroczkai László szerint rendkívül fontos, hogy sikeres legyen a mai népszavazás

Toroczkai László szerint rendkívül fontos, hogy sikeres legyen a mai népszavazás

Facebook-oldalán számolt be arról, hogy továbbra is állja a külföldi és magyar tévések rohamát. Úgy véli, csak egy sikeres népszavazás kényszerhelyzeti rá a „gyáva politikai vezetőket” arra, hogy megvédjenek bennünket. A teljes bejegyzést változatlan formában közöljük:

“Az elmúlt két nap alatt baszk, angol, dán, bolgár, svéd, amerikai, norvég és magyar újságírók újabb rohamát álltam. Egyre kevesebb olyan ország van, amelynek az újságírói nem jártak még Ásotthalmon. Tudatos döntés volt részemről két évvel ezelőtt, amikor a világ egyedül hagyott minket ásotthalmiakat a legjobban támadott, ám mégis nyitva hagyott határszakasszal, hogy a közvéleményhez fordultam.

Most is azt vallom, hogy kizárólag a közvélemény nyomása kényszerítheti az áruló, önző és gyáva politikai vezetőket arra, hogy megvédjenek minket. Ezért fontos, hogy a mai népszavazás sikeres legyen, s ezért nagyon fontos minden megosztás itt a világhálón, amelyet ezúton is megköszönök Önöknek, Nektek.

A tavalyi migránsokhoz szóló videóüzenetem bejárta a világot, és a következményeként létrejött Custodela (www.custodela.club) nevű nemzetközi tudósítói hálózatnak köszönhetően most már a nagyvilágnak is mutathatjuk az utat. Bízom benne, hogy mindez előbb-utóbb az Európai Uniót is igazságosabbá teszi, egy szebb jövőt hozva változtatja meg.”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »