Toroczkai László köszönetnyilvánítása

Szeretnék minden magyar honfitársamnak köszönetet mondani, aki a számos fenyegetés ellenére, hazájáért, népéért, a megtámadott tisztességes emberek védelme érdekében eljött Törökszentmiklósra, ahol győzelmet arattunk.

Köszönöm a Mi Hazánk Mozgalom, a Betyársereg, a MIÉP, a Független Kisgazdapárt, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjainak, és különösképpen azoknak a törökszentmiklósiaknak, akik bátran, emelt fővel eljöttek, nem rettentek meg semmiféle fenyegetéstől, pedig agresszív verbális támadások vették körül minden irányból a békés, de határozott demonstrációnkat.

Hírdetés

Köszönöm a rengeteg támogató üzenetet, amely eljutott hozzánk, ha mi, magyarok összefognánk, semmiféle elnyomás nem tudna úrrá lenni rajtunk.

A különböző híradásokkal ellentétben egyenruhás csoportok nem voltak Törökszentmiklóson, a képeken nem a Nemzeti Légió, hanem a Betyársereg tagjai voltak láthatóak. De, ha leszünk elegendő létszámban június elsején Szegeden, akkor hamarosan a Nemzeti Légió tagjaival is találkozhatnak magyar honfitársaink az utcákon, mert minden magyar felelős minden magyarért!


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »