Toroczkai jelenti: INVÁZIÓ A VÉGEKEN….

Ahogy végre hosszú könyörgés után építik a rabok a kerítést Ásotthalom eddig hiányzó 10-15 kilométeres szakaszán (kb. 10 kilométeren volt csak eddig nálunk), úgy fokozódik a nyomás a még csak drótakadállyal biztosított, szűkülő szakaszon.

Magyar Menedék - Badiny

Sajnos a mezőőreim ismét egyre több betolakodót állítanak meg az országhatártól több kilométerre, a Szeged-Baja közötti főúton lévő benzinkúton is leptünk meg vidáman pilótakekszező, kólázó migráns-csapatot. Csupán azok voltak boldogtalanok, akiket véresre szabdalt a drótakadály (nagyjából ennyi az értelme a gyodának). Terjed a hír, küldik haza az okostelefonokon a fotókat, hogy hiába fogjuk el őket, nyitott befogadó táborokba kerülnek, ahonnan néhány nap ingyenes ellátás után szabadon folytathatják az útjukat, vagy éppen maradhatnak Magyarországon.

Ameddig legalább nem zárt táborokba kerülnek, addig a bevándorlás fokozódni fog. Egyetlen gyermeket vagy nőt sem találtunk közöttük. Ez egyrészt rossz hír az európai lányos apukáknak, de egy esetleges családegyesítés esetén, pillanatok alatt megsokszorozzák a számukat az Európai Unió területén, és akkor tényleg vége lesz az európai civilizációnak!

facebook


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »