Toroczkai: az Orbán-kormány példaképe hazaárulást követett el azzal, hogy lemondott Kárpátaljáról

Toroczkai: az Orbán-kormány példaképe hazaárulást követett el azzal, hogy lemondott Kárpátaljáról

Az Orbán-kormány példaképe igenis hazaárulást követett el 1991-ben. A fokozódó kárpátaljai magyargyűlölet miatt különösen aktuális Toroczkai László Mi Hazánk-elnök hétvégi Fb-bejegyzése:

Itt az ideje kimondani, hogy az Orbán-kormány által mind a mai napig szellemi elődnek tekintett Antall-kormány hazaárulást követett el azzal, hogy lemondott Kárpátaljáról, amelyet 1991-ben még akár Magyarországhoz is lehetett volna csatolni.

Ebben az évben ugyanis népszavazáson nemcsak arról döntöttek, hogy Ukrajna a Szovjetunióból kiválva önálló államként létrejöjjön, hanem arról is, hogy Kárpátalja önálló regionális státust és magyar autonóm területet kapjon.

Akkori kormánytagtól tudjuk, hogy Ukrajna ezen túl nyitottnak mutatkozott akár a határmódosításról is tárgyalni. Mindezek helyett azonban a gyáva Antall József titokban (az Országgyűlést megkerülve) Kijevbe sietett, és aláírta azt a magyar–ukrán alapszerződést, amellyel a nép akaratát semmibe véve lemondott még Kárpátalja autonómiájáról is. Ezért játszhat most magyarok ezreinek életével az egyre sovinisztább ukrán vezetés, ezért válhat Kárpátalja is az amerikai-orosz hadszíntér részévé.

Hírdetés

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flaszlotoroczkai%2Fposts%2F1082768308571128&width=480

Szégyen a zsidó származás? – Sokan a kérdés felvetését is eleve provokációnak tartják

Az MVSZ az ország vezetőinek Kárpátalja-politikájáról: hazaárulás 1991-ben

Kárpátalja elárulása: ellenzéki támogatással iktatták törvénybe a magyar-ukrán alapszerződést 1993-ban

A trianoni országvesztés és revíziós lehetőségek


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »