Törőcsik Mari már jobban van

Augusztus végén került kórházba a nemzet színésze, velemi birtokán vesztette el egyensúlyát és elesett. Szerencsére azonban nem történt komoly baj, a biztonság kedvéért azért bent tartották egy kis ideig.

Törőcsik Mari alaposan ráijesztett mindenkire amikor kiderült, hogy kórházban van. Augusztus végén velemi otthonában történt a baleset, ezért a szombathelyi kórház sürgősségi osztályára szállították. Nemrég viszont haza is engedték a színésznőt, komolyabb baja szerencsére nincs.

A legendás művésznő 8 évvel ezelőtt a klinikai halálból tért vissza, azóta gyakran szédül, ezúttal is így ütötte meg magát. “Nagyon jól érzem magam, egy hintaszékben ülök és hintázok” – mondta a Story Extra stábjának Törőcsik Mari. “Állandóan fogom magam és elzuhanok. Az agyam nem bírja a gyors frontokat. Alig tudtak tartani hárman. Befeküdtem kivizsgálásra, és egy kicsit rendbe hoztak. Sürgősségi mentővel bevittek, és három vagy négy nap múlva kiengedtek” – árulta el Törőcsik Mari, aki évekkel ezelőtt kómába került, küzdöttek az életéért, és végül sikerült felépülnie. “Ennyit adott nekem az Isten, ennyi. Visszaadta az életemet, kicsit nagy árat fizetek érte, de élek. Én meg élni nagyon szeretek” – mondta a színművész.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Hirtelen rosszul lett Törőcsik MariÚjra körhintázik Törőcsik MariRovatok: KultúraTelepülés: MagyarországCímkék: kultúra, bulvár, magyar híresség, magyar színésznő, Törőcsik MariForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »