Topolya: Tűz a tóparton, porig égett Mile Jerković vendéglője

Topolya: Tűz a tóparton, porig égett Mile Jerković vendéglője

Szombaton kora este tűz ütött ki a Topolyai-tó partján lévő csárdában, amely Mile Jerković, az ellentmondásos szerb “üzletember”, a Darko Šarić elleni per védett tanújának tulajdonában állt.

A csárda szerencsére nem üzemelt, így senki sem tartózkodott az épületben, amely a kiérkező tűzoltók minden erőfeszítése ellenére is porig égett.

A tüzet az őr vette észre 19.30 óra körül, aki később azt mondta, az épületben minden ki volt kapcsolva és a vezetékek meghibásodása, zárlata nem okozhatta a tüzet.

“Azonnal felhívtam Mile Jerkovićot, aki azt mondta, ne menjek az épület közelébe, mert a konyhában gázpalackok is vannak. Hívtam a rendőrséget és ők értesítették azután a tűzoltókat. Nem tudom, mi okozhatta a tüzet, mert bent az épületben minden ki volt kapcsolva”, mondta az őr.

A topolyai és a szabadkai tűzoltók hat tartálykocsival vonultak a helyszínre, hogy mekkora az anyagi kár, azt még nem tudni. A rendőrség valamivel 21 óra után körbekerítette a helyszínt, a vizsgálat folyik. (Blic, mojabackatopola.rs)


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »