Tom Hanksszel kampányol a Fidelitas

A Fidelitas az ismert színész képével és a neki tulajdonított gondolatokkal kampányol a Facebookon a kötelező betelepítési kvóta ellen. A gond csak az, hogy Tom Hanks fényképe mellé olyan mondatokat írtak, amelyeket nem mondott.

A 444.hu szúrta ki, hogy Tom Hanks fényképével és neki tulajdonított mondatokkal kampányol a Fidelitas. 

A Facebookra feltöltött kép szerint az ismert amerikai színész azt mondja Budapestről, hogy „Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán, vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, be­szélgetnek. Ilyen nincs sehol a világon. Lenyűgözött a látvány, az, hogy itt ilyen biztonságban élnek. Ezt a pillanatot, ezt a látványt hoztam el magammal a varázslatosan gyönyörű Budapestről.”

Az idézet egy Bors-cikkből származik, ám már ott is helytelenül jelent meg, miután a színész nem ezt mondta.

A Návai Anikó által készített eredeti interjú szerint Tom Hanks úgy fogalmazott: „az volt az érzésem, hogy ez egy teljesen biztonságos város, amit az amerikai városokban sehol nem találni, a bűnözés meg a többi ez meg az miatt”. A színész tehát nem az egész világra értette, hanem csak az Egyesült Államokra, ráadásul ott nem dívik a gyalogos közlekedés, inkább autót használnak. 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »