Tolvajt fogtak a beregszászi rendőrök

Tolvajt fogtak a beregszászi rendőrök

A beregszászi rendőrök elfogták azt a személyt, aki a Beregszászi járásban az egyik gazdasági épületből elektromos készülékeket lopott el.

Január 19-én Falucska (Богаревиця) község egyik lakosa tett feljelentést a beregszászi rendőrségen. A feljelentő közölte, hogy az éjszaka közepén ismeretlen személy behatolt a férfi gazdasági épületébe, ahonnan elektromos készülékeket, szerszámokat vitt el.

Hírdetés

A rendőrök a helyszíni szemle után, illetve a feljelentővel és a helyi lakosokkal folytatott beszélgetést követően megállapították, hogy a sértett 50 éves falubelije követhette el a lopást. A rendfenntartók gyorsan megtalálták a gyanúsítottat.

Kiderült, hogy a férfi behatolt az épületbe és elvitte a számára legdrágábbnak tűnő holmikat. A vádlott bevallotta, hogy később el akarta adni az eszközöket.

Az illetékes hatóságok lefoglalták a tárgyi bizonyítékokat. Az elkövetőt betöréssel vádolják. A bűncselekmény miatt hat év börtönbüntetésre számíthat. Az ügyben még tart a vizsgálat – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »