Többnyelvű lett az Általános Egészségbiztosító mobilalkalmazása

Többnyelvű lett az Általános Egészségbiztosító mobilalkalmazása

Az Általános Egészségbiztosító (VšZP) Szlovákiában egyedülálló módon magyar nyelven is hozzáférhetővé tette mobilalkalmazását biztosítottjai számára. Az egészséggel kapcsolatos információk, valamint a biztosítóval és az orvossal való kommunikációt megkönnyítő egyéb hasznos szolgáltatások angol nyelven is elérhetőek.

A mobilalkalmazás időben értesíti Önt a közelgő szűrővizsgálat időpontjáról. Amennyiben haladéktalanul orvosra van szüksége, elvezeti Önt a környezetében lévő legközelebbi orvosi rendelőbe, sürgősségi orvosi ügyeletre vagy gyógyszertárba. Az alkalmazás lehetővé teszi a ki nem váltott elektronikus vények listájának megjelenítését, valamint Ön azt az információt is láthatja, hogy a felírt gyógyszer esetében létezik-e ugyanolyan hatóanyagú, de olcsóbb változat.

Az egyéni vállalkozók és az önálló vállalkozók az egészségbiztosítási előleget vagy hátralékot közvetlenül a mobilalkalmazáson keresztül fizethetik ki bankkártya segítségével, az e-bankhoz való csatlakozással vagy Google Pay-en és Apple Pay-en keresztül.

Hírdetés

Az alkalmazás nemcsak a biztosítás fizetéstörténetének megjelenítését kínálja 2 évre visszamenőleg, de a biztosítottak rendelkezésére álló aktuális előnyöket és kedvezményeket is. A véradók minden véradásukat bejegyezhetik, ami után a biztosítótól vitamincsomagot kapnak.

A VšZP mobilalkalmazás az egész család egészségének irányítását megkönnyíti, és a biztosítottak számára már 15 éves kortól elérhető.

(Sajtóközlemény/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »