Több tűz is volt hajnalban

Több tűz is volt hajnalban

Hejőpapinál egy 600 négyzetméteres csarnok, Kecskemétnél és Kerepesen pedig szeméttelep gyulladt ki vasárnap reggel – közölte az az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF)

Teljes terjedelmében ég egy nagyjából hatszáz négyzetméteres csarnok a Hejőpapi és Hejőszalonta közötti külterületen, az M30-as autópálya mellett. A tűzhöz a mezőcsáti, a tiszaújvárosi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik nyolc vízsugárral oltják az épületet. A helyszínre tartanak a miskolci hivatásos tűzoltók is.

Hírdetés

Kecskemét külterületén mintegy háromszáz négyzetméter alapterületen ég a hulladék egy szeméttelepen, A tűzhöz riasztott kecskeméti hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a lángok oltását. A helyszínre tartanak a kiskunhalasi és a kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók is – közölte az OKF.

Kerepes külterületén szintén egy szeméttelep gyulladt ki, ott kétszáz négyzetméteren kapott lángra a hulladék. Az OKF tájékoztatása szerint a gödöllői hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltják a lángokat.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »