Több nemi erőszakos ügye is volt Kiss Lászlónak – Reggeli járat

Adás:
2016. május 11., szerda 5.50

– A Fidesz–KDNP és a Jobbik szavazataival fogadta el a parlament a kvótareferendumot. Két ellenzéki frakció és a DK független képviselői nem nyomtak gombot a voksoláson. Az Együtt szerint gyávaságból. Vendégünk Szigetvári Viktor pártelnök.

– Több nemi erőszakos ügye is volt Kiss Lászlónak. A volt úszókapitány és társai helyett azonban eddig mindössze egy újságíró kért bocsánatot. A stúdióban kollégáink: Németh Attila, a Blikk sportrovatának vezetője és Bogár Zsolt, a Hvg.hu rovatvezetője.

– Unokázás: hiába a figyelmeztetés, még mindig át tudják verni az időseket a bűnözők. Bajban lévő családtagjuk nevében kérnek és sokszor kapnak is több százezer forintot. De mit lehet tenni ellenük? Az ORFK bűnmegelőzési osztályának rendőr alezredese, Varga Balázs válaszol.

– Királynéjárás, királyválasztás, templomdíszítés, tánc, zene és sok finomság várja a pünkösdölőket hétvégén a szentendrei Skanzenben. A programokat Csonka-Takács Eszter, a Szellemi Kulturális Örökség Igazgatóság vezetője ajánlja.

– Nagykorú lett a Baltazár Színház: 18 éve alakult az értelmi sérült színészekből álló társulat. Eddigi sikereikről az egyik alapító tag, Rafael Erzsébet és segítőjük, Kecskés Karina színész mesél.

– Nosztalgia: újra együtt a színpadon Révész Sándor és Závodi János. a Piramis egykori énekese és szólógitárosa a legendás zenekar régi dalaival turnézik. Závodi János érkezik hozzánk.

A legkorábban mi kezdünk. Heer Orsolya várja önöket szerdán 5 óra 50 perctől.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »