Több mint 100 kiló hasissal bukott le a drogcsempész

Több mint 100 kiló hasissal bukott le a drogcsempész

A szerb drogfutárt Röszkénél kapcsolták le a 355 millió forint értékű kábítószerrel.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 39 éves szerb állampolgárral szemben. A police.hu beszámolója szerint a férfi személyautójával 2017. december 22-én 2 óra 15 perckor jelentkezett belépésre Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai szigorított vámvizsgálatot rendeltek el vele szemben.

http://mno.hu/

A jármű ellenőrzésekor annak alvázán a pénzügyőrök átalakításra utaló nyomokat találtak. A kialakított rejtekhelyről több csomagban 112 kilogramm gyantaszerű anyag, valamint 9451 gramm növényi törmelék került elő. Az elsődleges vegyész-szakértői vélemény szerint a megtalált anyag hasis, illetve marihuána, amelyet a rendőrök lefoglaltak. A kábítószer feketepiaci értéke körülbelül 355 millió forint.

http://mno.hu/

A nyomozók a szerb férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására. A rendőrök szakértők bevonásával folytatják a nyomozást.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »