Tizenkét és fél év után hazatért Huszti Szabolcs: a Videotonnak kellett

Tizenkét és fél év után hazatért Huszti Szabolcs: a Videotonnak kellett

Huszti Szabolcs 51-szeres válogatott középpályás tizenkét és fél év után visszatért Magyarországra, az élvonalban második Videotonhoz. A 34 éves játékos az NB I-ben korábban az FTC-ben és a Sopronban szerepelt, majd a francia Metz, a német Hannover és Frankfurt, az orosz Zenyit, illetve a kínai Changchun Yatai játékosa volt. 2010-től nem kért a válogatottságból.

„Korábban nem gondoltam volna, hogy én még a magyar bajnokságban pályára lépek – mondta a Videoton honlapján. – A tavalyi sérülésem után sok időt töltöttem itthon, ekkor keresett meg a Vidi. Beszéltem Kovács Zoltánnal és Marko Nikoliccsal is, meghallgattam őket, de elsőre arra gondoltam, hogy nem térek haza.”

Hírdetés

Mint hozzátette, Kovács Zoltán sportigazgató rengetegszer kereste a menedzserét, Filipovics Vladant, Marko Nikolic edző külön felvázolta neki a terveket, a csapatból Juhász Rolanddal is sokat beszélgetett, és Danko Lazovic is felhívta. Garancsi István tulajdonostól kezdve mindenki biztosította arról, hogy a csapatnak komoly céljai vannak, ezért hosszú távú szerződést írt alá.

Huszti a nyári térdműtéte után még nincs bevethető állapotban.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelenik meg. A megjelenés időpontja: 2018.01.12.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »