Tizenháromezer ember kaphatná vissza a jegye árát, ha megtalálnák őket

Aki visszaváltotta a jegyét, ha azt újra eladták, elvileg jogosult a pénzre.

A riói olimpia szervezői 3 millió dollárt (873 millió forintot) szeretnének visszafizetni a nézők szabályosan visszaváltott jegyeiért, ám nem találják azt a 13 ezer embert, aki jogosult lenne a pénzre.

Nem túlzás azt mondani, hogy vadásszuk az embereket,akiknek vissza kellene adnunk a pénzt, de egyszerűen fogalmunk sincs, hogyan találjuk meg őket. Pedig a pénz megvan” – mondta a szervezőbizottság szóvivője, Mario Andrada. Hozzátette: azért tudnak fizetni, mert a szervezők újra tudták értékesíteni a visszaváltott belépőket.

Összesen 140 ezer ember szerette volna visszaváltani az olimpiára vagy a paralimpiára váltott jegyeit, ebből 13 ezer személy jogosult is lenne a visszatérítésre, ha megtalálnák őket.

A visszaváltásra azért biztosítottak lehetőséget a szervezők, hogy ezzel is próbálják megnehezíteni a jegyüzérek dolgát.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Hosszú Katinka édesanyjának mondott köszönetet a riói sikerekért – EXKLUZÍV KÉPEKKitálalt az olimpiai bajnok úszó: ezt mondta GyárfásékrólRovatok: SportTelepülés: BrazíliaCímkék: sport, 2016. évi riói nyári olimpiai játékok, pénzvisszafizetésForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »