Tíz éve bukott le a "hazáját" kurvaországozó, éjjel-nappal hazudozó Fletó – azóta is tart az elszámoltatása

Tíz éve bukott le a "hazáját" kurvaországozó, éjjel-nappal hazudozó Fletó – azóta is tart az elszámoltatása

Ma tíz éve robbant a Őszöd-bomba. A Fidesz szavakban hazugságbeszédezett, fejeket követelt, de ennél sokkal jobban járt. Gyurcsány maradásából és a többéves szocionista-libsi agonizációból profitálva 2010-ben kétharmadot szerzett, ami mára elolvadt, de a fél ország az Orbán-vők, Habony Ápádok, "Andy" Vajnák és a többi haver hűbérbirtoka, a maradékon a mára kegyvesztett oligarcha, Simicska Lajos lázong. És a szerencsétlen millióknak is jut egy talpalatnyi föld, akik csak egy normális országban szeretnének élni, de emiatt mégsem kalandoztak el külföldre.

Tíz éve annak, hogy Gyurcsány büszkén mosakodhat, és szenvedélyes igazságbeszédként állítja be "magyar" miniszterelnökként előadott mocskos szájú szónoklatát. Utoljára a májusi évfordulón verte a mellét. A (le)bukását ma inkább nem ünnepelte meg, fontosabb most a migránsokat pátyolgatva játszani az európéer ellenzékit. Részben igaza is lehet: tényleg hazudtak reggel, éjjel meg este, és a kurvaországot is komolyan gondolta. Őszinte akkor lehetett volna, ha a szocialista hibákat és rablást követő megszorítások mellett a hazudozást is abbahagyja, de ebben sosem tartott szünetet. A pártjának, az MSZP-nek a szétverését folytatta, és most új pártjával és a többi törpe baloldali képződménnyel adják elő egymás acsarkodó szövetségeseit. "Ne azt nézzék, amit mondok" Orbán hasznos idiótái. De nem Magyarországé.

Szeptember 17-én a felháborodott tömeg még szelíden demonstrált, másnaptól váltott forradalmiba a hangulat. 2006 egyik mára tovatűnt nyeresége, hogy sokan átérezhették azt a forradalmi hevületet, amire 1956 óta nem volt alkalom. A reményt a gyökeres változásra. Az akkor még nem narancs, hanem vörös érdekeket kiszolgáló köztévé elfolgalálásával a hazugságbeszélőket ostromolták meg. A válasz az ősz további demosntrációi folyamán: állami terror, koncepciós perek, ahogy egy őszinte demokratává vedlett utódpárt és egykori KISZ-titkár vezérének országában illik. Perek sorában bélyegezték meg a politikusbűnözők felháborította hazafiakat. A vérlázító ítéletek mára semmisek, de az igazságtétel elmaradt, az azonosítószámok nélkül tomboló rendőröket nem sikerült elítélni. Tájékoztatni úgyis tilos, ha a néhány másodpercre megmutatott rendőrségi jogtanácsosnak 150 ezer forint jár másodpercenként, mit osztana a bíróság a lefilmezett azonosítókért? Rossz viccnek hangzik, de Abszurdisztánban bármi megtörténhet.

A maffiabaloldal oszladozásának nemcsak a Fidesz lett a nyertese, hanem a Jobbik is, amely 2009-ben az Európai Parlamentben, 2010-ben a magyar országgyűlésben jutott képviselethez, és ellenzékből azóta is jelentékeny tényezője a hazai politikai mocsárnak. Várjuk, hátha 2018-ig felszikkad. Lesz akkor még feltámadás? Forradalmi hangulat? Szebb jövő?

Az elszámoltatás azonban nem maradt el teljesen. A Gergényi-féle állami terrort levezérlő rendőrvezetők megúszták, a magyar érdekek mellett mindig kiálló Budaházy ellen egy ingatag lábon álló rongálási ügyből ügyből terrorvádat csináltak, és társaival együtt 125 évet mértek rá. Az állítólagos nemzeti kormány regnálása alatt. Gyurcsányék demokratikus kocájának ujjongása mellett. Kocák és birkák. Ez Őszöd után tíz évvel Magyarország? Erős jelzők nekünk is jutnak eszünkbe, de mivel a hazánkról van szó, nem alázzuk meg verbálisan azért, ahová mások, éppen a szabad lábon lévő Gyurcsány-félék eljuttatták.

(Kuruc.info)

Tíz évvel ezelőtti cikkünk a teljes beszéddel: Gyurcsány: "elkúrtuk, végighazudtuk, kurva ország"+letölthető mp3-ak, teljes írott szöveg


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »