Tíz év késésben a Paksi Atomerõmû irányítástechnikai rekonstrukciója

Reális a korrupció veszélye!

Tíz év késésben a Paksi Atomerőmű irányítástechnikai rekonstrukciója! A tervezett 30 éves üzemidő követő 20 évre nézve az atomerőmű biztonsága veszélyben, állítják a reális zöldek!

A reális zöldek párhuzamosságot látnak Fukusimai atomerőmű és a Paksi Atomerőmű vezetését végzők között. Mindenekelőtt elöljáróban kijelentjük Fukusimai Atomerőműben bekövetkezett balesetnek, Pakson való bekövetkezésének az esélye nulla.

A reális zöldek észrevétele kizárólag az MVM Paksi Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezető testületeire, Társaság ügyvezetését ellátókra és meghatározó módon a külső vállalkozók indokolatlan közelségére, folyamatos telephelyi jelenlétére, olyan összefonódástól tartanak a reális zöldek, mint ami Japánban előidézte a balesetet.

Hírdetés

Japánban az atomerőművek biztonságát ellátó állami tisztviselőknek 60 éves koruk elérését követően kötelező a nyugdíjba vonulás. Ezek közül sokan beépültet a Fukusimai I. Atomerőmű felügyeletét ellátó menedzsmentekbe, kapcsolataik révén a Fukusimai társaság tulajdonosainak jelentős több lett profitot generáltak, elintézték szükséges fejlesztések elvégzésének az elmaradását, például a biztonsági áramforrásoknak a pincéből a padlásra helyezését. Egyszóval dühöngött a korrupció!

A Paksi Atomerőmű állami tulajdon, de az tény, hogy Magyarország villanytermelési kényszerben van. Ez természetesen jogos politikai, kormányzati elvárás.
A reális zöldek tapasztalatból állítják, a legkisebb jó szándékú észrevételt megjelenítő körön kívülre kerül, mint kerültek a reális zöldek.

A lehetséges opportunista változatok
1. Azért van állásom, mert nincs álláspontom,
2. Azért van állásom, mert jók a kapcsolataim,
3. Azért nincs álláspontom, mert a reaktorelmélethez halványlila gőzön sincs.

.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »