Titkos nyomozás a Soros-intézet után?

Gyanús készülékre bukkantak az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet irodájában, de nem tudják, ki helyezhette oda.

Magyar Menedék - Sitchin

„Az elmúlt napokban gyanúsnak tűnő készüléket találtunk az irodánkban, amely a távközlési vezetékeket, többek között a wifit fogta közre, a más funkciót ellátó kábel árnyékoló doboz helyett” – írja Facebook-oldalán az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet. A szervezet azóta megvizsgáltatta a rejtélyes tárgyat egy szakértővel, aki azt mondta, nehezen beszerezhető készülékről van szó, amely adattovábbításra is alkalmas. Azt nem tudják, kitől származhat a szerkezet, és hogyan került az irodába, mindenesetre a célját sem értik igazán, hiszen nincs semmi titkolnivalójuk: honlapjukon az összes tevékenységükről, anyagukról és gazdasági beszámolójukról lehet találni információt.

Az Eötvös Károly Közpolitikai Intézetet a Soros Alapítvány hozta létre 2003 januárjában azért, hogy “a hagyományostól eltérő, újszerű intézményi formát teremtsen a demokratikus magyar közélet formálására”.
Március végén az MTVA vezérigazgatója, Vaszily Miklós irodájában találtak poloskát – abban az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság tiltott adatszerzés gyanúja miatt indított nyomozást.

Hunhír.info – MTI


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »