"Tini” rablók rugdostak egy idős magyar nénit Kiskunhegyesen

17 éves “kamaszok” törtek be egy idős magyar asszonyhoz Kiskunhegyesen. A rablók pénzt követeltek a nénitől, megrángatták, majd mellkason rúgták, végül üres kézzel távoztak. A “fiatalokat” rövid időn belül elfogták a rendőrök, majd őrizetbe vették őket.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A két “fiatal” először egy kővel bedobta az épület ablakát, majd berúgták a kertkaput. A ház egyik bejárati ajtaját befeszítették, a másik ajtó üvegét betörve benyúltak és elfordították a zárban lévő kulcsot. A 17 éves “fiúk” a konyhába bejutva összetalálkoztak a riadt nénivel, pénzt követeltek tőle, ruháját megrángatták és mellkason rúgták, majd mivel értéket nem találtak, üres kézzel távoztak.

A 75 éves kiskunhegyesi asszony csak másnap szólt a nagynénjének a történtekről, aki értesítette a rendőrséget. A nyomozók rövid időn belül azonosították, majd elfogták a betörőket.

A nyomozók rablás kísérlet, lopás és súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a helyi “fiatalokat”, akik elismerték azt is, hogy április 7-én este betörtek a kunhegyesi általános iskolába is, ahonnan egy mágneses karkötőt tulajdonítottak el. A két “jogsértőt” a rendőrök őrizetbe vették – írta a police.hu.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »