Tiffán Zsolt „MTVA-kritikus”: Nem én írtam ki

Állítása szerint feltörték Facebook-oldalát, így kerülhetett ki saját nevével: nincs ínyére, hogy az M4 Sport élőben adta a francia-román Eb-nyitómeccset.

Betűhíven az alábbiakat közli szombat délelőtt a Facebookon Tiffán Zsolt (Fidesz):

„Kedves Barátaim! Tegnap este valaki jogtalanul feltörte facebook-oldalamat,és olyan tartalmú üzeneteket helyezett el rajta, mellyel nem tudok azonosulni. Nem ez az első eset…! A nyitómeccset én is néztem, és szerintem nagyon jó volt! A két posztot ma reggel azonnal töröltem! Ez a facebook átka…”

Mint éjszaka az MNO is hírt adott róla, Tiffán Zsolt képviselő – vagy ezek szerint a nevében valaki – a világhálón éles kirohanást intézett az MTVA ellen (szintén betűhív átírás):

„Tisztelettel kérdem: Milyen alapon közvetíti a magyar köztévé a francia-román meccset? Tán jólesik a tisztelt szerkesztő uraknak,vagy hölgyeknek valamelyik himnusz? Euópa kurvái,vagy Európa zsúrpubibai kellenek ide? Az embernek elmegy a kedve az egésztől….”

Fotó: Facebook

Pár órával korábban ezt írta ki:

„Franciaország-Románia Ugye,nem baj,hogy egyiknek sem drukkolok…? Sok jót ennek a két népségnek nem köszönhetünk! Hajrá Magyarok!”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »