Tibeti hangtállal és Martin Luther Kinggel küzd az abai polgármester az ártó ellenzéki szellemek ellen

Tibeti hangtálakkal nyugtáznak testületi döntést, az ülések kezdetén pedig gyertyát gyújtanak az ártó szellemek és az ellenzéki negatívság elhallgattatására Abán, erről személyesen Kossa Lajos, a város polgármestere döntött január végén – írja az Átlátszó.

A lap szerint a politikus 50 perces monológban tájékoztatta a fejleményekről társait. Azzal érvelt, hogy a láthatatlan világ eme lényei nem zavarhatják meg az értelmes, érdemi testületi munkát, ezért kell a fényt jelképező égő gyertya, amely segít a láthatatlan szellemiségeket eltüntetni a teremből.

A hangtál pedig azért, hogy minden egyes testületi döntést egy, a tálra mért gongütéssel ünnepeljenek meg.

A független képviselőkből álló testületben hárman kommentár nélkül támogatják folyamatosan a polgármester döntéseit, hárman viszont olykor megpróbálnak kérdezni. Kossa szerint ők a gonoszok, ezért jutott arra az elhatározásra, hogy a fény erejével töri le a maradék ellenállást.

Hírdetés

A három fő ellenség: Paprikajancsi, Sunyi Róka és Páváskodó Pulyka.

A polgármester teljes lelki nyugalommal kifejtette, ő már az ülés elején érzékelte, hogy itt bizony negatív erők fognak tevékenykedni, ezért jelképesen leültette az asztalhoz segíteni Széll Kálmánt, Mahatma Gandhit, Martin Luther Kinget és a dalai lámát is.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fabaihirek%2Fvideos%2F401177910457135%2F&width=480&show_text=false&height=360&appId

Kossa Lajosra egyébként vádiratában felfüggesztett börtönbüntetést kért a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség, mert a vád szerint a polgármester fizetési és vásárlási előleg címkézéssel 2012 és 2016 között 83 alkalommal vett fel a település pénztárából kisebb-nagyobb összegeket, összesen több mint 10,7 millió forintot.

(24.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »