Tévedni emberi dolog: arabnak néztek egy Rézművest egy fővárosi bevásárlóközpont előtt

Tévedni emberi dolog: arabnak néztek egy Rézművest egy fővárosi bevásárlóközpont előtt

Mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok! – két kopasz férfi üvöltötte ezt Rézműves Benjámin Dánielnek és terhes feleségének szombat késő délután az Árkád bevásárlóközpont előtt – írja az első sokkból felocsúdva, levegő után kapkodva a 24.hu.

Az egyik támadó még bele is fejelt az ómigráns szemei közé. A férfi a Facebookon mesélte el az állítólagos esetet. Arról még nem tudni, hogy a határait rég túllépő kék-fehér közösségi oldal letiltja-e a bejegyzést, ami ugye erősen sérti a hajkoronával nem rendelkező embertársaink népes csoportjának jó hírét.

A liberális szíveket facsargató történet teljes szövege itt olvasható:

Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet. Heves és agresszív hanggal kiabáltak ránk: "Mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok!!!"
Én kezemmel próbáltam védeni a mellettem remegő, síró terhes feleségemet, majd a pillanat törtrésze alatt belefejelt a szemem fölé.
Ahogy a szememhez kaptam, meghőköltem a vérnek látványától. Abszurdnak tűnt minden…
Budapesten, késő délután azért vernek meg, mert feltehetőleg arabnak nézel ki, vagy barnább a bőröd? …

A valódi tettestársakat; a gyűlöletet és félelmet sajnos nem lehet a joggal visszatartani. Az évi több száz milliárd forintból működő folytonos kormányzati gyűlölet-propaganda kinyitott egy olyan szelencét, ami a valóságra betegesen nemet mondó, önmaga szerencsétlen sorsáért folyton másokat okoló tömegnek hívunk.

Hírdetés

Magyarország nagyon rossz útra tévedt.
A félelmekben nincs szabadság.

Eddig a mese.

Egyébként ismerik azt a viccet, amikor a székely család vacsorázik?

Vacsoránál ül a székely család, s bizony a kis Áron nem tud viselkedni. Az apja többször rászól:
– Áron, ne rendetlenkedj!
Áron tovább rendetlenkedik, mígnem az öreg székely megunja a dolgot, s egy hatalmas nyaklevest akar lekeverni a fiának. A gyerek lehajol, s így a pofont az anyós kapja. Mire az öreg nyugodtan:
– Ott is jó helyt van!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »