Tetemek, rothadó hús! Mutatjuk az állati poklot az öreg néni házikójában

Fontos: a történet szerint egy idős nő azt hitte jót cselekszik, de tévedett; a mentők többszöri fürdés után is majdnem elhányták magukat. A történet szerint: az Érdi Civil Állatmentők telefonos bejelentés alapján mentek ki rendőri segítséggel az idős nő érdi házához, ahol horrorisztikus állapotok fogadták őket – írja a Hulladékvadász blogja az állatmentők beszámolója alapján.

Az ingatlan területén egy öreg néni kóborkutyákat “fogadott be” egy használaton kívüli házba, és az ablakon keresztül több száz kiló nyers csirkét zúdított be hozzájuk. Ez az állapot heteken, hónapokon keresztül alakult ki. Mikor az állatmentők bejutottak a helyszínre három kutyatetemet és két élő, de meglehetősen megviselt ebet találtak.

…többször hittük azt, hogy már a gondolattól is hányni fogunk, nem még a látvány, és a szag… háromszor megfürödtem, és még mindig érzem magamon a borzalom bűzét. A látvány, és a szag egy életre belénk égett…

– írták az állatmentők a helyszíni a beszámolójukban. Az állati pokolból kimentett kutyák a Zöld sziget menhely fogadta be. A Hulladékvadász blogja felhívja a figyelmet arra, hogy a bomló élelmiszerhulladék nagy mennyiségű metánt termel, amely robbanásveszélyt okozhat, illetve üvegházhatást okozó gázokat. A lebomló hulladék rendkívül kellemetlen szagú, vonzza a legyeket, rágcsálókat és kártevőket.  

Forrás: Érdi Civil Állatmentők

Forrás: Érdi Civil Állatmentők

Forrás: Érdi Civil Állatmentők

Forrás: Érdi Civil Állatmentők

Forrás: Érdi Civil Állatmentők

Forrás: Érdi Civil Állatmentők


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »