Tételesen cáfolt volna

Remegő hangon próbálta kínkeservesen magyarázni a Fidesz a magyarázhatatlant.

Ma Ujhelyi István az MSZP kampányfőnöke a Fidesz Lendvay utcai pártszékházához vonult annak érdekében, hogy tételesen megcáfolja a Fidesz hazugságkampányát.

Feleslegesen jött a Lendvay utcába Ujhelyi István – mondta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő, miután a Fidesz-székházban vasárnap tartott sajtótájékoztatójára nem engedték be a szocialista EP-képviselőt.

Ujhelyi István megfogalmazása szerint azért ment el a sajtótájkoztató helyszínére, hogy módot adjon Deutsch Tamásnak a Fidesz plakátkampánya melletti érvelésre, amelyet ő “ordas nagy hazugságnak” nevezett.

Ezért Ujhelyi István át kívánta adni a Fidesz politikusának azt a dokumentumot, amelyben az Európai Bizottság tételesen és világosan megcáfolja a kormánypártok állításait, valamint az MSZP “Haza. Szeretet. Európa” címet viselő európai programjának egy példányát. Ez tartalmazza a szocialisták európai vízióját és vállalásait, amelyek ugyancsak gyökeresen ellentétesek a Fidesz ezzel kapcsolatos hazugságaival – írta.

Ujhelyi István közleményében “végtelenül szánalmasnak” nevezte, hogy a Fidesz csak zárt ajtók mögött mer tájékoztatókat tartani, és retteg a valódi, nyilvános vitától.

Hírdetés

A történteket Deutsch Tamás ironikusan úgy kommentálta: “feltehetőleg újra tagfelvételi kérelmet szeretett volna benyújtani, sajnálom, hogy nem találkoztam vele”.

Ezzel arra utalt, hogy Ujhelyi István annak idején beadta a tagfelvételi kérelmét a Fideszbe Szegeden, ám azt akkor érdemben nem bírálták el. “Hétvégén nem lehet benyújtani fideszes tagfelvételi kérelmet, és munkaidőben is csak a helyi szervezeteink irodájában, tehát feleslegesen jött a Lendvay utcába” – ironizált a fideszes politikus.

Botrány a Fidesz-székháznál – ennyire még nem rettegtek szociktól a kormánypártok

 

 

 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »