Természetesen cigány gyilkolta meg a 61 éves szamossályi asszonyt – tettestársa is majdnem magyart ölt

Természetesen cigány gyilkolta meg a 61 éves szamossályi asszonyt – tettestársa is majdnem magyart ölt

Elfogta a rendőrség a szamossályi gyilkosság gyanúsítottját, a 41 éves helyi férfit őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap.

Fehérvári Marietta elmondta: T. Barna megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy megölte azt a 61 éves nőt, akinek holttestét szombaton találták meg az otthonában.

T. Miklós és T. Barna befogása

A másik cigány is majdnem magyart gyilkolt

Bűntársa is volt a cigánynak, egy 18 éves helyi lakos, akit szombaton egy másik bűncselekmény miatt, életveszélyt okozó testi sértés gyanújával vettek őrizetbe – tette hozzá a sajtóreferens.

A 18 éves "fiatalember" péntek este bement egy alvó 69 éves férfi szamossályi szomszédja (!) otthonába, aki azonban a zajra felébredt. A "fiatal" ekkor egy kalapáccsal fejbe ütötte, és az eltulajdonítani akart tárgyakat hátrahagyva elmenekült a helyszínről, de hamarosan elfogták a nyomozók. T. Miklós beismerő vallomást tett. A cigány kihallgatása során még egy korábbi szamossályi betörési kísérletéről is beszámolt, ez utóbbi lehettett a gyilkossággal végződő eset.

(MTI – Police.hu nyomán)

Korábban írtuk: 61 éves nőt gyilkoltak meg Szamossályiban


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »