Teljes fegyverarzenált találtak egy részeg kárpátaljai férfinál

Egy ittas férfi kezdett el lövöldözni a kárpátaljai Kőrősmezőn.

A rahói rendőrséghez arról érkezett bejelentés, hogy Kőrösmezőn (Jaszinya, Rahói járás) lövések dördültek. A helyszínre a gyors reagálású csapat munkatársai érkeztek, akik letartóztatták azt az 57 éves helyi férfit, aki levegőbe adott le lövéseket. A szabálysértő ittas állapotban volt, tettét nem tudta megmagyarázni – számol be a Zakarpatszkij Korrespondent.

A férfi otthonában a rendőrök regisztrálatlan fegyvereket találtak, köztük két vadászpuskát, két F–1 típusú gránátot, két kést, 35 darab különböző kaliberű töltényt, puskaport és egyéb fegyvereket is.

A hatóságok elkobozták és szakértői vizsgálatra továbbították az illegális fegyvereket. Az ügyben tart a vizsgálat – jelentette a Kárpátaljai rendőrség sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Lőszereket és gránátokat találtak egy kijevi raktárbanFegyver, pénz és kábítószer: Munkácson zsarolás miatt őrizetbe vették egy biztonsági cég igazgatóját (Fotók)Hatalmas fegyverarzenált találtak egy nő otthonában Ungváron (Fotók)Rovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: fegyverek, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »