Telefont raboltak, majd azt mondták: idehívjuk a többieket, megverünk, megszurkálunk

Elintézhetjük egy kézlegyintéssel is, hogy „fiatalság, bolondság”, de a rendőrségnek, mi több a társadalomnak is segítségre lehetünk azzal, hogy egy megosztással segítünk a gyanúsítottak kézre kerítésében. Talán ezzel elérjük azt is, hogy a feltételezett elkövetők a helyes útra térjenek a későbbiekben.

Egy 16 éves fiút és egy 17 éves lányt keres a rendőrség. A Budapest III., Márton közben lévő futballpályán 2016. szeptember 9-én 17 óra körül egy ismeretlen fiatal férfi

elvette egy fiú telefonját, majd miután a sértett visszakérte, azzal fenyegette meg, hogy odahívja társait, megverik és megszurkálják.

A fenyegetés után az ismeretlen tettes és a társaságában lévő lány elszaladt.

A nyomozás során megállapították, hogy a cselekménnyel gyanúsítható két személy: Demeter Ferenc Róbert 16 éves és Tejfel Olívia 17 budapesti lakosok.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága 01030/5450/2016. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást. A két fiatalt körözi a rendőrség. Felkutatásukra tett intézkedések eddig nem jártak eredménnyel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható két személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságát a 06-1/430-4700 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »