TEK-esek fogták el a többszörösen körözött férfit Napkoron

Két éve bujkált a hatóság elől egy férfi, akit a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének bevonásával kedd éjjel fogtak el a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Napkoron – írja a Police.hu.

Az 53 éves T. Miklós ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a korábbi – lopások miatt jogerősen kiszabott – szabadságvesztés büntetéseinek letöltését önként nem kezdte meg.

Hírdetés

 

A rendőrség információi szerint a négyszeresen körözött férfi fegyverrel rendelkezett, ezért az elfogást a TEK speciálisan képzett munkatársai hajtották végre. A rendőrök a férfi elfogása után tartózkodási helyén házkutatást tartottak és egy fegyvert lefoglaltak. Emiatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

A rendőrök T. Miklóst jogerősen kiszabott büntetésének megkezdése érdekében a Nyíregyházi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »