Teherbe esett a migráns által megerőszakolt nő

Újabb fiatal nő állt a nyilvánosság elé, aki elmesélte történetét. A szexuális erőszak után kórházba került, ahol kiderült, hogy terhes.

A kölni dóm szilveszterkor
Fotó: MTI /EPA

A német sajtó még félévvel a szilveszteri események után is nagy terjedelemben foglalkozik az akkor történtekkel. Mint ismeretes: újév éjszakáján migránsokból és már régóta Németországban élő külföldiekből álló csapatok molesztáltak tömegesen nőket az utcán.

A német sajtó először nem is szeretett volna a történtekről beszámolni, de látva az eset súlyosságát, kiterítették a lapokat. Azóta kiderült, hogy jóval több mint 100 áldozata volt a zaklatásoknak és arra is fény derült, hogy több százan lehettek az elkövetők. Most egy újabb fiatal áldozat történetéről ír a bild.de.

A német lap fel is teszi a kérdést: vajon hány áldozata lehet még a kölni eseményeknek? Jogos a felvetés, hiszen csak azokat tudják összeszámolni, akik a rendőrségen jelentkeztek vagy feljelentést tettek. Az újabb áldozat sem mert elmenni a rendőrségre, mert szégyellte azt, ami vele történt.

A parlamenti vizsgálóbizottság elnökasszonya, Frauke Mahr is beszélt a fiatal lányról: Elszakították a barátnőjétől, majd egyik férfitól a másikig lökdösték… Végül a földre került, ahol nem messze tőle egy hasonlóképpen járt lány feküdt. Megpróbálta őt megnyugtatni: “Csukd be a szemed!”

Végül a lány fejét elfordították, kénytelen volt az elkövetőre nézni. A másik lány a szexuális erőszak után rendőrt hívott, de ő sírva elrohant.Pár nappal később a kórházban derült ki, hogy terhes lett. A német közvélemény attól fél, hogy rengeteg ehhez hasonló eset történhetett, csak sokan nem mernek beszámolni a saját történetükről.

 

Forrás: Ripost.hu

The post Teherbe esett a migráns által megerőszakolt nő appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »