Tegnapi hírösszefoglaló: Újabb törvénytervezet büntetné a kettős állampolgárságot Ukrajnában

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak november 23-án. Újabb törvénytervezet büntetné a kettős állampolgárságot Ukrajnában, az ukránok többsége szerint Porosenko rossz irányba vezeti Ukrajnát, két nőt gyilkolt meg egy kárpátaljai férfi, tragikus tűzvész Kárpátalján, Kárpátalján ismét megpróbálták megvesztegetni a határőröket.

Újabb törvénytervezet büntetné a kettős állampolgárságot Ukrajnában

8500-tól 17 000 hrivnyáig (95 ezertől 190 ezer forintig) terjedő pénzbírságot kellene fizetniük az ukrajnai kettős (vagy többes) állampolgároknak, ha az arra kijelölt hivatalnál nem jelentik be önként a második (harmadik stb.) megszerzését.

Az ukránok többsége szerint Porosenko rossz irányba vezeti Ukrajnát

Az ukrán állampolgárok többsége nem ért egyet Petro Porosenko elnök politikájával és úgy vélik, hogy rossz irányba vezeti az országot

Két nőt gyilkolt meg egy kárpátaljai férfi (Fotók)

Kárpátalján a Munkácsi járásban található Oroszkucsova (Руська Кучава) 30 éves lakosát gyilkossággal gyanúsítják. Az áldozatok a férfi korábbi élettársai voltak.

Tragikus tűzvész Kárpátalján (képek)

A tűzvész valószínűleg az ágyban való dohányzás miatt következett be. A tűz oltása során a mentőszolgálat alkalmazottai ház 40 éves tulajdonosának holttestére bukknatak. A lángok elpusztították a kanapét és a háztartási cikkeket.

Kárpátalján ismét megpróbálták megvesztegetni a határőröket

Kárpátalján a Huszti járás lakosa 50 dollár összegű kenőpénzért megpróbálta rávenni a határőrt, hogy ne vegye észre, lejárt az útlevelének érvényessége.

Rozenko: Mindenkire hatással lesz a minimálbér emelése (Videó)

Pavlo Rozenko miniszterelnök-helyettes elmondása szerint, a  minimálbér emelése teljes egészében mindenkire vonatkozik majd. Az első kategória bérezése közel 300 hrivnyával fog növekedni, azaz január elsejétől a bérezési kategória 1600 hrivnya lesz, egy munkás sem fog kevesebbet kapni, mint 3200 hrivnya. A magas bérezési kategóriák is indexelve lesznek az első kategória bérezésének megfelelően. Azaz a fizetések növekedése be fog következni az egységes tarifa egész hálózatán, a tarifarendszer minden kategóriájában.

Agyonverte élettársát egy férfi Kárpátalján

A kárpátaljai Szolván a rendőrök letartóztattak egy 37 éves helyi lakosú férfit, aki a nővel való veszekedés során súlyos testi sértést okozott neki, amitől a nő életét vesztette.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglalóForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »