Tegnapi hírösszefoglaló: Több sérültje is van egy borzalmas kárpátaljai balesetnek, fiatal lányokat gázoltak el a zebrán

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak október 12-én. Több sérültje is van egy borzalmas kárpátaljai balesetnek, fiatalokból álló bűnbandát kaptak el a rendőrök Kárpátalján, fiatal lányokat gázoltak el a zebrán, sok ukránt feldühített a francia államfő, Hrojszman tudja ki lopta el az 53 milliárd dollárt Ukrajnától.

Több sérültje is van egy borzalmas kárpátaljai balesetnek (Fotók)

A hátborzongató baleset október 11-én a kárpátaljai Huszton, az egyik helyi töltőállomás közelében történt, ahol egy Mercedes és egy Opel ütközött össze. A karambol következtében mindkét sofőr, valamint még két személy az intenzív osztályra került. További öt személy állapota nem annyira súlyos.

Fiatalokból álló bűnbandát kaptak el a rendőrök Kárpátalján

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron a rendőrök, a Nemzeti Gárda és a járőrség alkalmazottai nemrégiben három személyt vettek őrizetbe, akik számos lopást követtek el. A három bűnelkövető közül kettő kiskorú. A tolvajokat a tárgyi bizonyítékokkal együtt kapták el.

Fiatal lányokat gázoltak el a zebrán

A közúti baleset október 11-én éjszaka Kijev közelében található Hosztomiljban történt – jelentette Olekszandr Litkin, a dtp.kiev.ua tudósítója.

Egy 23 éves lány a helyszínen vesztette életét, a másik sérült lány kritikus állapotban kórházba szállították.

Sok ukránt feldühített a francia államfő

Hollande arról beszélt, hogy először meg kell tartani a választásokat Donbászon, és csak azután lehet véghezvinni, hogy az orosz-ukrán határt az ukrán hatóságok ellenőrizhessék. A francia vezető szavai számos ukrán lakost, magas rangú hivatalnokot és politikust is feldühített.

Hrojszman tudja ki lopta el az 53 milliárd dollárt Ukrajnától

Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök az október 11-ei ülésén elmondta, tudja, ki vitte ki Ukrajnából a több tízmilliárd dollárt.

Korrupt erdészeket lepleztek le az SZBU alkalmazottai Kárpátalján

A korrupció elleni osztály, az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) és az ügyészség alkalmazottai együttműködve lelepleztek egy korrupciós hálózatot, melyben részt vettek a megye erdészeti iparágának tisztviselői, akik pénzért cserébe favágási és szállítási engedélyeket adtak ki a vállalatoknak.

Először a katasztrófahelyzetet kell megszüntetni Aknaszlatinán

Október 5-én Aknaszlatinán, zárt körben ismertette az Európai Bizottság Humanitárius Segítségnyújtási és Polgári Védelmi Főigazgatóságának (EUCPT) tudományos szakemberekből álló konzultációs missziója az aknaszlatinai sóbánya területén végzett vizsgálatainak eredményeit és megoldási javaslataikat.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglaló, UkrajnaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »