Tegnapi hírösszefoglaló: Szörnyű balesetben vesztette életét két ukrán állampolgár

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak november 29-én. Szörnyű balesetben vesztette életét két ukrán állampolgár, bérelhető cserepes fenyőket ajánlanak az erdészek a kárpátaljaiaknak, Ukrajnával ellentétben Porosenko csokoládégyára folyamatosan fejlődik és virágzik, ráhelyezték az új szarkofágot a csernobili atomerőmű sérült blokkjára.

Szörnyű balesetben vesztette életét két ukrán állampolgár

Az előzetes információk alapján egy Citroën Berlingo típusú gépkocsi sofőrje Kijev irányából érkezve elvesztette irányítását a járműve fölött, ami miatt a személygépkocsi megcsúszott s a szembejövő sávba sodródott, ahol egy teherautónak csapódott.

Bérelhető cserepes fenyőket ajánlanak az erdészek a kárpátaljaiaknak

A Kárpátaljai Erdészet arra kéri a polgárokat, hogy hagyjanak fel az hagyományos fenyőfák vásárlásával és inkább műfenyőt vagy cserepes fenyőfákat vegyenek.

Ukrajnával ellentétben Porosenko csokoládégyára folyamatosan fejlődik és virágzik

Az elmúlt két és fél évben Petro Porosenko ukrán elnöknek nemcsak, hogy sikerült megőriznie legfőbb üzleti vállalkozását Oroszországban, hanem még az Európai Unió piacára is be tudott vele törni.  Az üzleti életben tett erőfeszítéseinek egy részét az ország fejlesztésére is fordíthatta volna  – fejtette ki véleményét a Golos.ua információs ügynökségnek adott kommentárjában Ruszlan Bortnik politológus.

Ráhelyezték az új szarkofágot a csernobili atomerőmű sérült blokkjára

Az új védelmi szerkezetet 327 méteren keresztül mozgatták, hogy le tudják fedni a reaktort. Az új szarkofág fő funkciója az, hogy korlátozza a radioaktív anyagot terjedését. A projekt szerint az új létesítmény várhatóan 100 éven át nyújt majd védelmet a radioaktív sugárzás ellen.

Timosenko: Aki azt gondolja, hogy nekem valójában milliárdjaim vannak, az nézzen utána

Julija Timosenko, a Batykivscsina (Haza) frakció vezetője kijelentette, hogy elektronikus vagyonbevallásában valós adatokat tüntetett fel saját és családja anyagi helyzetéről.

Moszkal: „Putyin öntudatlan szövetségesei” rongálták meg a holokauszt-emlékművet Ungváron

Kárpátalja kormányzója, Hennagyij Moszkal megbízta a rendőröket azzal, hogy találják meg azokat a személyeket, akik piros festékkel leöntötték az idén októberben felállított holokauszt-emlékművet Ungvár központjában.

Testnevelés óra után halt meg egy kislány Ukrajnában

Az ukrajnai Zaporizzsja megyében található Bergyanszk városában az egyik gimnázium hatodik évfolyamos diáklánya tornaórán rosszul lett, majd az egészségügyi intézményben életét vesztette.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglalóForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »