Tegnapi hírösszefoglaló: Hármas baleset történt Munkács közelében, ezért lassú a határátlépés Ukrajnában

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak december 1-jén. Hármas baleset történt Munkács közelében, növekedik a szociális juttatások mértéke, ezért lassú a határátlépés Ukrajnában, kigyulladt az ungvári börtön, eldurvult a blokád az ungvári határátkelőn, lopás Kárpátalján: még a fürdőkádat is elvitték a tolvajok.

Hármas baleset történt Munkács közelében (Fotók)

A kárpátaljai Alsókerepecnél (Нижній Коропець, Munkácsi járás) három gépkocsi ütközött össze. Az autóbaleset következtében három személy megsérült, az egyik sofőrt az intenzív osztályra kellett szállítani.

Mától növekedik a szociális juttatások mértéke Ukrajnában

A november harmincadikai kormányülésen Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök kijelentette, hogy a szociális juttatások 16,1 százalékkal emelkedtek.

Ezért lassú a határátlépés Ukrajnában

Az Ukrán Állami Határszolgálat arról tájékoztat, hogy az vámellenőrzés során használt adatbázis instabil munkája miatt minden határellenőrző ponton lassú a határátkelés. Arra kérik az utazni vágyókat, hogy vegyék figyelembe ezt az információt, ha külföldre indulnak.

Kigyulladt az ungvári börtön (Videó)

Az épülethez kiérkeztek a helyi tűzoltók. Az utcát, ahol a börtön található, lezárták. A lángok az épületet tetőterében csaptak fel. A tűzeset nem követelt áldozatokat. A börtönben lévő kilenc letartóztatottat evakuálták az épületből.

Eldurvult a blokád az ungvári határátkelőn

A határőrök elmondása, kijevi idő szerint körülbelül 22 órakor a határátlépés után hét külföldi rendszámú gépkocsi, melyeket ukrán állampolgárok vezettek a határvonalhoz érkeztek, majd áthajtottak a szembejövő sávba, majd megálltak, és leblokkolták az ellenőrzőpontot.

Lopás Kárpátalján: még a fürdőkádat is elvitték a tolvajok

A rendőrök megtalálták a bűnelkövetőket, s mint az kiderült, a három férfi nemrégiben együtt ült börtönben.

Ukrajna megkezdte a hadgyakorlatot a Krímnél

Moszkvai tiltakozások és fenyegetések ellenére az ukrán fegyveres erők megkezdték a kétnapos hadgyakorlatot csütörtökön a Krím félsziget közelében.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglalóForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »