Tegnapi hírösszefoglaló: Eltűnt egy kiskorú lány Kárpátalján, rendkívüli állapotot hirdettek Odessza megyében

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak október 13-án. Eltűnt egy kiskorú lány Kárpátalján, büntetőjogi felelősségre vonnák és megfosztanák ukrán állampolgárságuktól a kettős állampolgárokat, frontálisan ütközött két személygépkocsi Nagyszőlősön, az iskolában vesztette életét egy ukrán kislány, Moszkva felmondta az orosz-ukrán kőolajvezeték-használati egyezményt.

Eltűnt egy kiskorú lány Kárpátalján

Október 9-én egy 13 éves kárpátaljai kislány, Anhelina Paljuh (Ангеліна Палюх) elment otthonról, s azóta nem tért vissza. A rendőrök arra kérik a lakosságot, ha valaki információval rendelkezik a gyermek tartózkodási helyéről, jelentkezzen a 102-es segélyhívó számon.

Büntetőjogi felelősségre vonnák és megfosztanák ukrán állampolgárságuktól a kettős állampolgárokat

 Az erről szóló törvénytervezetet most készítik elő a honatyák, szükségességét Ukrajna nemzeti érdekeinek védelmével magyarázzák.

Frontálisan ütközött két személygépkocsi Nagyszőlősön (videó)

Egy VAZ 2105 típusú gépkocsi frontálisan összeütközött egy szürke VAZ 2110 gyártmányú személygépkocsival. Az utóbbi autó az ütközés következtében árokba repült és felborult. A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit.

Az iskolában vesztette életét egy ukrán kislány

Az ukrajnai Harkiv megye egyik iskolájában meghalt egy nyolc éves kislány. A 8 éves kislány az órák közti szünet idejében rosszul lett és elájult.

Moszkva felmondta az orosz-ukrán kőolajvezeték-használati egyezményt

Az orosz fél a szerződésben való további részvételét célszerűtlennek minősítette, miután a Transznyefty a vezeték ukrajnai szakaszait idén februárban eladta az International Trading Partners AG svájci cégnek.

Gyakorlatozik a beregszászi rendőrség gyorsreagálású zászlóalja (Fotók)

A Beregszászi járás területén gyakorlatozik a megyei rendőrség gyorsreagálású zászlóalja: fejlesztik a fegyverhasználati és a harci járművekkel való technikájukat.

Rendkívüli állapotot hirdettek Odessza megyében

A régiót ért természeti csapás miatt rendívüli állapotot hirdettek Odessza megyében – jelentette be Mihail Szaakasvili, a térség kormányzója.

Az erős szél, a kidőlő fák és villanyoszlopok miatt hárman meghaltak a régióban, köztük egy 11 éves gyermek. Több mint 100 településen nincs áram. A megye déli területein a heves esőzések miatt házak kerültek víz alá

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglaló, UkrajnaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »