Tegnapi hírösszefoglaló: Egy férfi holtestére bukkantak az erdőben, videón a tiszaújlaki fegyveres rablás

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak október 11-én. Egy férfi holtestére bukkantak az erdőben, videón a tiszaújlaki fegyveres rablás, tragikus tűzeset történt Kárpátalján, Paraszjuk elmondta véleményét az Oroszországban dolgozó ukránokról, az élete árán mentett meg egy kislányt egy kárpátaljai katona Kelet-Ukrajnában.

Egy férfi holtestére bukkantak az erdőben

Október 10-én a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Hlinjani (Lemberg megye, Zolocsivi járás) város közelében található erdőben egy 30 év körüli férfi holttestét találták meg.

Videón a tiszaújlaki fegyveres rablás

Az interneten videofelvétel jelent meg az október ötödikei tiszaújlaki fegyveres rablásról, amikor is az OKKO benzinkúton kifosztottak egy valutaváltót.

Tragikus tűzeset történt Kárpátalján

Október 10-én kijevi idő szerint körülbelül 21 órakor a Volóci járásban található Latorcafő (Latirka) faluban tragikus tűzeset történt. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, addigra a fél ház már lángokban állt.

Paraszjuk elmondta véleményét az Oroszországban dolgozó ukránokról

Volodimir Paraszjuk parlamenti képviselő azt ajánlotta az Oroszországban dolgozó ukrán állampolgároknak, hogy szedjék össze holmiijaikat és többé ne térjenek vissza Ukrajnába.

Az élete árán mentett meg egy kislányt egy kárpátaljai katona Kelet-Ukrajnában

Viktor Brenzovics még az ukrán válság előtt állt építőmunkásnak a Donyeck alatti Pervomajszke településen. A kelet-ukrajnai harcok kirobbanását követően úgy döntött, nem utazik haza, inkább segít a helyieken, ezért jelentkezett a 93-as egység csapatába – mesélte a kárpátaljai fiatalember történetét Ivan Beleckij ungvári katona az egyik közösségi oldalon október 10-én.

Vonat gázolt el egy férfit Kárpátalján

A rendőrséghez bejelentés érkezett a Mezőterebes (Sztrabicsovo, Munkácsi járás) vasútállomás diszpécserétől, aki elmondta, hogy a sínek között egy férfi holtestére bukkantak.

Idős férfit gázoltak el a „halálos” gyalogos átkelőn Ungváron

A tragikus baleset Ungváron a Minaji utcán kijevi idő szerint 16 óra 50 perckor történt, a Kárpátalja szálloda közelében.

A villamosenergia díjszabásának emelkedése miatt újabb áremelkedési dömping várható Ukrajnában

Szeptemberben a villamosenergia díjszabásai 27,8 százalékkal emelkedtek Ukrajnában, tavasszal további emelésre számíthatnak az ukránok – jelentette ki Dmitro Marunics, az Energetikai stratégiai alap társelnöke a Golos.ua hírügynökségnek adott kommentárjában.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglaló, UkrajnaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »